Algemeen

07 July 2009

Uitslag fotoshoot!

Vandaag kreeg Siemen te horen dat de fotoshoot erg geslaagd was vrijdag en dat we Nica zelfs op de cover van de nieuwe herfst catalogus kunnen bewonderen binnenkort!
Wij zijn natuurlijk apetrots op ons meisje en wachten met smart het eind resultaat af.
Siemen heeft de proefdruk al gezien maar ik heb nog geen idee…......‘k ben ook helemáál niet nieuwsgierig hoor tongue wink
Zodra we de foto’s hebben zal ik ze op de site zetten maar waarschijnlijk is dat niet eerder dan September, ik hoop dan toch eerst andere foto’s te kunnen showen wink

Geplaatst door Gemm@ op 07-07-2009 om 06:47 PM
Nica's ontwikkeling • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

23 June 2009

Kindje van het jaar!

Vorig jaar December won Nica het kindje van de maand verkiezing. Nu doet ze mee met dezelfde foto voor het kindje van het jaar 2008!

Stemmen jullie mee??

Stem op Nica!

Stemmen kan tot 6 juli!!

Thanks!

Geplaatst door Gemm@ op 23-06-2009 om 08:28 AM
Algemeen • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

09 June 2009

Update van Nica

En dan hebben we nog onze grote meid!
Nica moest afgelopen vrijdag weer eens naar het consultatiebureau, ze kreeg onder andere de ogentest.
Thuis hadden we een beetje geoefend met de plaatjes, dus de meeste kende ze wel. Ze kreeg een mooi rond brilletje op waarvan 1 oog was afgeplakt.
Ze begon met de grootste plaatjes en die werden steeds kleiner, Nica moest zeggen wat er op stond. De grote plaatjes gingen prima, toen ze de kleinste plaatjes aanwees en vroeg wat erop stond, deed Nica heel eigenwijs haar brilletje even naar beneden en zij trots: Een poes grin 
Ik lag in een deuk, dat kind van ons is echt niet gek, hoezo moeilijk doen als het makkelijk kan tongue wink
Maar goed, dat was niet helemaal de bedoeling, dus in de herkansing. Natuurlijk ging het prima en lijkt er niks mis te zijn met haar ogen.
Ze is inmiddels 98 cm en 14,7 kilo, ze zit daarmee keurig op de middellijn, weer helemaal goed gekeurd dus!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen is ze al een tijdje zindelijk overdag. ‘s Nachts is ze soms droog maar meestal zit de luier nog flink vol, dus dat komt later wel eens.
Sinds een ruime week heeft ze ook besloten dat ze te groot is voor een speen, weg kleine meisje big surprise

We hadden op vakantie al afgesproken dat we een week na de vakantie de speen gingen opruimen. Nica zag op vakantie allemaal babies met speentjes en kwam min of meer zelf tot de conclusie dat speentjes dus voor babies waren. We spraken af dat we voor haar broertjes 2 mooie nieuwe speentjes gingen kopen en dat we die van Nica dan weg zouden gooien.
De zaterdag na de vakantie stond deze actie gepland, maar op donderdagavond vond Nica het wel prima en zei dat ze de speen naar de babykamer ging brengen.
En zo gezegd zo gedaan, ze liep naar zolder, zocht een bedje uit en legde daar haar speen neer. Doei doei speen zei ze en klaar was het!
Ze heeft er een paar dagen niet naar gevraagd en vertelde aan iedereen dat ze zo’n grote meid was en de speen nu voor de babies is. We zijn zondag nog even naar de babydump gefietst en daar zocht ze een heel zacht doekje uit die nu mee gaat naar bed.
Haar speen is inmiddels verdwenen in de vuilnisbak en Nica weet precies waarom: haar speentje was te groot voor de babies dus die krijgen een nieuw klein speentje. Oo wat wordt ze toch groot zeg!

Sinds we terug zijn van de vakantie is ze wel weer snotverkouden, ik heb nu maar echina force voor haar gekocht en dat lijkt iets te helpen. Ze had ook weer last van haar oor, maar nu ze een kleine week die echina krijgt heeft ze ineens een loopoor en geen pijn meer gelukkig.

Verder doet ze het super, ze blijft een makkelijk kind, schikt zich heel makkelijk in nieuwe omstandigheden en is heel knuffelig. Tuurlijk heeft ze ook haar mindere momenten, kan ze ons vreselijk uitdagen en slecht luisteren en moet eigenlijk alles gaan zoals zij het wil. Maar over het algemeen genomen is ze gewoon super makkelijk.
Ze praat honderduit, snapt zoveel meer dan dat wij soms verwachten en komt met woorden waarvan wij ons soms afvragen hoe ze erbij komt.

Ik zal straks nog even kijken of ik wat vakantie foto’s online kan zetten!

Geplaatst door Gemm@ op 09-06-2009 om 12:29 PM
Nica's ontwikkeling • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

03 April 2009

Zonder luier naar bed, is dit niet een beetje optimistisch van ons kleine meisje?

Net lekker gedouchd na een dagje buiten spelen, op de wc doet ze nog een plas en dan is het bedtijd!
Siemen wil haar een luier om doen, maar dat weigert ze in alle toonaarden. We kijken elkaar aan, moeten we haar nou dwingen om een luier om te doen of maar gewoon laten gaan?
We besluiten voor het laatste te gaan, we geven haar het voordeel van de twijfel. Helaas hebben we geen bedzeil voor haar bed dus vis ik uit de babydoos een bedzeiltje voor een wiegje en leg die onder een badlaken op haar bed, ze vind het reuze interessant en blijft bij haar standpunt dat ze écht zonder luier wil slapen.

Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat ze de hele nacht droog blijft, dat lijkt me wat teveel van het goede in 1 week, maar goed, je moet vertrouwen hebben in je kind dus we zien het wel.
We hebben haar voorbereid dat we haar straks nog een keer wakker maken om te plassen. Morgen horen jullie hoe het gegaan is!

Geplaatst door Gemm@ op 03-04-2009 om 07:08 PM
Nica's ontwikkeling • (4) Reacties • (1) TrackbacksLink

26 March 2009

Ons (b)engeltje…

En natuurlijk is daar nog ons prachtig, mooie, ondeugende maar o zo lieve meisje!
Man wat ben ik gek op haar!
Ze is een peuter en dat zullen we weten, ze is eigenwijs, zegt regelmatig: Echt niet! en eet alleen als het haar uit komt. Maar ze is ook zo lief, kletst er heerlijk op los, is onwijs grappig en heeft gisteren haar allereerste plas helemaal uit haarzelf op het potje gedaan!
Afgelopen weekend was ze ziek, heel sneu, hele hoge koorts. Nog steeds is ze niet de ouwe, ze hoest en snottert er op los en is erg moe. Tot overmaat van ramp viel ze ook nog eens voorover met de fiets en had ze een tand door de lip en haar neusje geschaafd long face Dus nu is het een feit: Nica is zielig wink

Ze gaat 2 ochtenden per week naar ‘school’, ze vind het geweldig, wat haar betreft kon ze elke ochtend wel gaan. Op vrijdag gaat ze een uurtje dansen, ook dat vindt ze steeds leuker en ze doet steeds beter mee.

Eten boeit haar niet zo, vooral warm eten niet, behalve patat, pannekoeken of poffertjes wink  Het liefst at ze elke dag gebakken aardappels met appelmoes. Groente…....das voor grote mensen! cool smirk  Fruit is ze nog steeds wel gek op gelukkig dus ze haalt haar vitamientjes wel elders.

Over een paar weekjes is ze alweer jarig, 3 jaar alweer…....nog maar….......
We willen het zondag 19 april vieren en iedereen is natuurlijk welkom! De deur staat vanaf een uurtje of 10 open en Nica zal rond 7 uur naar haar bedje verdwijnen, daartussen is iedereen vrij om te komen!
Kadootjes is een verhaal apart, aangezien Nica weinig speelt met speelgoed maar vooral héél veel knutselt hebben we liever geen speelgoed. Ik zal in haar verlanglijstje wat leuke tips zetten, maar voel je niet verplicht om iets te geven. Geld voor in haar spaarpotje is ook erg welkom, want mevrouw heeft hoognodig een nieuwe autostoel nodig grin

image

Geplaatst door Gemm@ op 26-03-2009 om 02:41 PM
Nica's ontwikkeling • (2) Reacties • (0) TrackbacksLink

02 March 2009

Zindelijkheidstraining deel 1

Naar aanleiding van een discussie op het forum waarin werd gezegd dat we het onze kinderen te makkelijk maken wat betreft zindelijkheid gaan we vanaf vandaag maar weer eens aan de slag.
Al eerder hebben we het een paar dagen geprobeerd maar onze lieve meid snapte er geen bal van en raakte helemaal overstuur. Nu weer een paar maand later poging zoveel.
Ik heb tegen Nica gezegd dat ze geen luier meer krijgt, alleen als ze gaat slapen, dat als ze moet plassen of poepen ze naar de wc moet gaan of mama moet roepen en voor elk plasje op de wc krijgt ze een sticker. En nu maar afwachten.
Dillema 1 doet zich gelijk voor, we moeten boodschappen doen, naar het postkantoor en naar de bieb, maar ja hoe doen we dat? Risico op een natte broek onderweg? Toch maar een luier? Of dan maar even niet de deur uit en vanavond maar wat boodschapjes halen?
En morgen naar de peuterspeelzaal, daar zitten ze er ook niet op te wachten om steeds achter Nica aan te dweilen, maar ja om haar elke keer als we de deur uit gaan een luier om te doen is ook niet echt duidelijk voor haar.
Nou ja, we zullen het zien, nu eerst een mooi stickervel maken wink

Geplaatst door Gemm@ op 02-03-2009 om 10:19 AM
Nica's ontwikkeling • (6) Reacties • (0) TrackbacksLink

23 December 2008

Update na operatie

Inmiddels zijn we anderhalve week na Nica haar operatie.
Vlak erna werd ze vreselijk verkouden, maar voor het eerst hoorden we haar snuiten!!
Ik kan niet anders zeggen dat het super goed gaat, ze praat véél meer, zegt de woorden goed na, verstaat ons beter, is héérlijk dwars soms wink
Ook slaapt ze veel rustiger, voorheen werd ze bijna elke avond wel eens huilend wakker. Nu slaapt ze al een week de hele nacht door, heel rustig en ook ademt ze veel rustiger!
Kortom, het gaat hier super, we zijn blij dat we toch deze stap genomen hebben, het lijkt erop dat het Nica nu al veel meer rust geeft.


O ja…........iedereen die op Nica heeft gestemd, super bedankt voor jullie stemmen!!
Nica heeft gewonnen en binnenkort ontvangen we de winnende foto op canvas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst door Gemm@ op 23-12-2008 om 03:17 PM
Nica's ontwikkeling • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

17 December 2008

Stem op Nica!!

Nog tot 22 december kan er gestemt worden op onze mooie meid.
Als ze wint krijgen we de de foto op canvas kado!! En dat willen we natuurlijk dolgraag!
Dus iedereen die dit leest, even op de link klikken, Nica er uitpikken en stemmen maar!!!

Stem op Nica!!

Thanks!!!

Geplaatst door Gemm@ op 17-12-2008 om 08:13 PM
Nica's ontwikkeling • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

12 December 2008

Nica haar eerste operatie…

Vandaag was het dan zover….Nica werd op de OK verwacht.
Om 6 uur vanmorgen ging onze wekker, snel douchen, aankleden en eten en vlak voordat we in de auto stapten hebben we Nica pas wakker gemaakt.
Even een schone luier en ze had van het ziekenhuis al een paracetamol mee gekregen die we moesten inbrengen voordat we weg gingen.
Nica was de vrolijkheid zelve en vond het allemaal wel spannend. Met ‘nijne’ onder de ene arm en haar trolley aan haar hand liep ze vol goede moed het ziekenhuis in.
Ze kreeg gelijk een bedje en mocht haar pyama aandoen, dat was makkelijk want die was niet uit gegaan!
Toen nog een drankje tegen de slijmvorming en haar temperatuur werd gemeten, Nica vond het wel prima, dat hoge bed was natuurlijk super stoer!
Als eerste werden wij naar boven gebracht, Nica zittend op haar rijdende bed. Bij de deur voor de OK kreeg papa nog een dikke knuffel want ze had zelf besloten dat mama mee mocht naar binnen.
Mama werd in een mooi groen pak gehezen en kreeg sloffen aan en een muts op, geen gezicht natuurlijk wink
En toen moesten we wachten…..en meer wachten…....en nog langer wachten. In de planning was iets niet goed gegaan en dus mocht een ander meisje eerst, tussendoor kwam nog een hard puffende vrouw met een enorme buik en een hele onzekere aanstaande papa, dus wij konden wel raden wat die daar gingen doen!
En toen was eindelijk Nica aan de beurt, ze had keurig gewacht in haar bedje en nu mocht ik haar naar binnen dragen, dat was even spannend zeg!
Ze moest op een operatietafel gaan liggen en kreeg ook een muts op en een lekkere warme deken, want op de OK is het erg koud. Keurig ging ze liggen en toen kwam het kapje. We hadden thuis een beetje geoefend en dat heeft blijkbaar goed geholpen want ze bleef keurig liggen en langzaam viel ze in slaap, nog één keer deed ze haar oogjes open en keek me aan. Met een “Je bent een kanjer wijfie, ga maar lekker slapen” vertrok ze naar dromenland.
Ik mocht naar Siemen, die al eeuwen zat te wachten in de familiekamer natuurlijk en blij was dat Nica rustig was gaan slapen. De minuten leken wel uren en ik kon alleen maar denken aan mensen die daar soms urenlang zitten te wachten totdat ze nieuws krijgen, slopende uren moeten dat zijn!
Maar gelukkig hoefden wij niet langer dan 10 minuutjes te wachten voordat we geroepen werden. Toen ik op de verkoeverkamer kwam deed ze voor het eerst weer haar oogjes open. De zuster gaf haar nog wat zuurstof maar legde toen het kapje naast haar hoofd zodat ik erbij kon. Nica keek me aan, greep het kapje, zet hem op haar mond en moppelt dromerig: “mmm lekker!”
De dames op de verkoever vonden dat zo aandoenelijk, ze hadden het ook nog nooit eerder meegemaakt dat een kind vrijwillig dat kapje weer over hun mond deden.
Alsof ze tien bier had gedronken ging ze staan, maar ze had snel in de gaten dat dát niet zo’n strak plan was en bleef toen lekker liggen terwijl we weer naar de afdeling reden.
Papa ook weer helemaal opgelucht dat zijn kleine meisje weer wakker was natuurlijk.

Op de afdeling wou ze gelijk drinken en tankte zo een hele beker leeg. Het bloeden viel reuze mee en eigenlijk wou ze wel spelen. Maar na 2 tellen lag ze alweer dromerig voor zich uit te staren. Siemen is bij haar in bed gekropen en zo kwam ze lekker bij. Na een tijdje wou ze toch echt spelen, dus de duplo op bed en spelen maar, maar dat duurde maar even en toen kroop ze bij Siemen op schoot, er klonk wat gekreun en ze spuugd een hele lading oud bloed en vocht over Siemen heen. Niks aan de hand en ze knapt er gelijk van op.
Half uurtje later kruipt ze bij mij op schoot, kreunt en vlats…....daar kwam de rest!! Dus papa en mama vies, maar Nica vroeg gelijk om een ijsje grin
Daarna niks meer aan de hand, ze speelde, sprong en kletste er vrolijk op los en dus kregen wij al snel toestemming om lekker naar huis te gaan.

Thuis lag er een heel lief kaartje in de bus en een mooi boek van Dikkie Dik van de Familie Duijnker, echt heel lief jongens!!
Ze at twee rijstwafels, dronk een beker anijsmelk en vroeg om nog een broodje, dus blijkbaar had ze berehonger wink  Nu ligt ze net als altijd in bed en net als altijd is ze van alles aan het doen behalve slapen. Volgens mij gaat het dus wel goed met onze kleine kanjer!!

Nu maar hopen dat alles snel resultaat heeft en ze geen last meer heeft van die vervelende oren!

Geplaatst door Gemm@ op 12-12-2008 om 12:11 PM
Nica's ontwikkeling • (2) Reacties • (0) TrackbacksLink

06 December 2008

Een herinnering…

Vandaag, 6 december was de uitgerekende dag van mijn zwangerschap die ik niet af mocht maken.
Ondanks een hele leuke, gezellige dag vraag je je toch even af hoe het ook had kunnen zijn, zouden we al met z’n viertjes zijn of zaten we nog in spanning?
Zou het een broertje of zusje geweest zijn en zou het op Nica lijken?
Op al die vragen krijgen we geen antwoord, toevallig vandaag kwam ik dit gedicht tegen en ik vond het zo toepasselijk…..


Ik heb gezongen toen ik hoorde,
dat ik je dragen mocht mijn kind..
totdat een zwaard mijn ziel doorboorde,
en lossneed wat ik had bemind..

Langzaam valt alles stil,
de leegte komt over me heen..
Wat ik nooit meer meemaken wil,
slaat op me neer als een steen..

ik moet een kindje missen,
het ging verkeerd..
Waarom? Daar kan ik alleen nog maar naar gissen,
Hier is geen reden voor wat iedereen ook beweerd..

Ik bleek even zwanger te zijn,
De test zei positief..
Ook al was het met 8 weken nog zo klein,
dit kindje was ons toch al lief..


We kijken optimistisch de toekomst in, voor ons ligt nog een hele weg en ook voor Nica staat daar vast wel een broertje of zusje te wachten!

Geplaatst door Gemm@ op 06-12-2008 om 09:20 PM
Ons gezinnetje • (4) Reacties • (1) TrackbacksLink

22 November 2008

Intocht sinterklaas

Vorige week was de landelijk intocht van sinterklaas in Almere Haven, we hebben daar even gekeken maar het was ontzettend druk.
Vandaag kwam hij, met de trein nog wel, aan in Almere Buiten en natuurlijk waren ook wij van de partij!!
Nica keek haar ogen uit, ze gaat steeds meer begrijpen en we lezen nu natuurlijk veel boekjes over sinterklaas. Zo weet ze ook al te vertellen dat het paard van Sinterklaas wortels héél lekker vindt, dus die had ze afgelopen donderdag dan ook in haar schoentje gestopt, om er vrijdagochtend verrast achter te komen dat hij verdwenen was!! big surprise
Het was net koud en het sneeuwde een klein beetje dus echt sinterklaas weer!
Zie hier een impressie van de intocht van Sinterklaas in Almere Buiten:

De pietenband!
image

Sinterklaas komt aan op het perron!
image

En de pieten komen vanaf de daken!
image

Nica vindt het reuze spannend!
image

Maar die pepernoten zijn wel errug lekker!
image

Ook op het dak van de Hema staan pieten!
image

Nica krijgt weer een handje pepernoten!
image

Dag sinterklaasje!!
image

Dansen met de pieten!
image

En natuurlijk even samen op de foto!
image

En wéér een handje pepernoten smile
image

Zoals jullie kunnen zien was Nica helemaal in trance, ze was dan ook kapot toen we net thuis kwamen en na een beker warme anijsmelk is ze gelijk in slaap gevallen.

Nu maar afwachten of Sinterklaas vond dat ze lief genoeg is geweest….....

Geplaatst door Gemm@ op 22-11-2008 om 01:29 PM
Ons gezinnetje • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

Uitslag KNO bezoek

Gistermiddag hadden we een afspraak bij de KNO arts, met de vriendelijke naam Dr. Oei wink  Hele vriendelijke arts!!
Hij luisterde naar mijn verhaal en observeerde Nica, veel dingen kon hij zelf al invullen want die waren zo herkenbaar voor een typisch ‘KNO-kindje’.
Na mijn verhaal zei hij gelijk al dat hij eigenlijk niet eens hoefde te kijken want hij kon wel raden hoe het ervoor stond. Maar natuurlijk just in case onderzocht hij Nica haar keel, neus en oren.
Achter het linker oor kon je duidelijk vocht zien zitten, het rechteroor zag er redelijk uit. Thuis zit ze ook veel aan haar linkeroor dus dat had ik wel verwacht.
Keelamandelen waren wel wat groot maar daar lag het probleem niet.
Hij besloot dus dat het tijd was dat haar neusamandelen eruit moesten en ze krijgt buisjes in haar oren. Dus een heuze operatie voor ons meiske downer
We werden gelijk doorgestuurd naar het opname bureau om een afspraak in te plannen en over 3 weken is het al zover. 12 Dec wordt ze geholpen!
De maandag daarvoor hebben we een afspraak met de anesthesist en pedagogisch medewerker, er wordt meer tijd aan de voorbereidingen besteed dan de operatie zelf, die duurt namelijk maar 10 minuutjes.
We vinden het natuurlijk reuze spannend, ons kleine meisje onder narcose, maar hopen dat ze daar toch flink van opknapt en zoals ze arts ook zei: Eindelijk weer eens echt fit is!!

Geplaatst door Gemm@ op 22-11-2008 om 01:13 PM
Nica's ontwikkeling • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

20 November 2008

Update

Op verzoek van mijn omgeving zal ik even onze Log een updatje geven. wink

Met Nica gaat het redelijk. De R is duidelijk weer in de maand en zolang loopt ze ook alweer te kwakkelen, ‘t arme kind weet bijna niet beter. Als mama ‘s avonds de neusspray vergeet, dan roept de kleine dame zelf al: Mamaaaaaa, neusspray nog!!! We sprayen wat af, stoppen het kind vol vitamientjes maar niks lijkt echt te helpen. Om de haverklap zit ze aan haar oren, wordt ze weer heel zielig wakker, snottert en hoest ze erop los en loopt met blauwe lipjes rond. Voor morgen heb ik een afspraak bij de KNO arts gemaakt, eens kijken wat die ervan zegt.
Verder gaat het wel super goed met haar, ze groeit als kool en kletst hele verhalen, zo gezellig!! En ze verbaasd ons elke keer weer over haar geheugen, dingen die maanden geleden gebeurt zijn weet ze nog precies na te vertellen.
Ze gaat alweer een tijdje naar de peuterspeelzaal en vindt dit super leuk, ze komt altijd heel vrolijk weer thuis.
Haar grote hobbies zijn puzzelen en knutselen, koekjes bakken, kleien of kleuren, het maakt Nica niks uit als het maar gezellig is!
Zaterdag zijn we nog even bij de intocht van die ouwe man geweest, maar dat kon haar niet zo boeien. We lezen nu wel steeds verhaaltjes over sint en piet en ze mag zo nu en dan haar schoentje zetten. En natuurlijk komt Sinterklaas binnenkort ook een zak vol kadootjes langs brengen grin

Met Siemen en mij gaat het prima, we zijn allebei een beetje aan het kwakkelen geweest maar nu weer helemaal fit. De drukke periode is weer aangebroken dus we zullen wel moeten ook!

Voor de liefhebbers nog een paar recente foto’s

Nica bij de intocht in Almere Haven:
image

Gewoon ons mooie meisje!
image

Geplaatst door Gemm@ op 20-11-2008 om 10:57 PM
Nica's ontwikkeling • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

03 August 2008

De liefde voor je kind….

Het is midden in de nacht, je bent zo moe dat je niet eens de moeite neemt om je hoofd op te tillen en op de wekker te kijken, zo moe dat je wanhopig probeert niet aan je volle blaas te denken, zo moe dat je die vlieg die rond je hoofd zoemt maar voor lief neemt…..
Bijna val je weer in slaap en dan…. dan hoor je mama, mama, mamaaaaaaa en een zucht en een snik en voor je het weet sta je half naakt en klaarwakker naast het bed van je kind. Er zit een vlieg, een vervelende, zoemende vlieg, een vervelende, zoemende, stekende vlieg en die moet weg, die moet dood.
Het kost je 5 minuten…..10 minuten….. 15 minuten om hem te pakken te krijgen, dan is er weer rust.
Je krijgt een knuffel en kus van je kind en zegt dat ze nu lekker kan gaan slapen, mama heeft ervoor gezorgd dat die vervelende vlieg je niet meer lastig valt.
Dan keer je terug naar je bed, eerst loop je nog langs de wc, sla je die andere zoemende vlieg dood en kijkt hoe laat het is…......

Wat hou ik toch van het moeder zijn…........

Geplaatst door Gemm@ op 03-08-2008 om 07:19 PM
Algemeen • (6) Reacties • (0) TrackbacksLink

11 July 2008

We love Vingino!!

Sinds een tijdje ben ik helemaal weg van het merk Vingino, onwijs leuk en stoer merk van super goede kwaliteit.
Bij de outlet hier in Almere heb ik een stapel kleren gekocht, maar Nica heeft inmiddels de kast al behoorlijk vol hangen en sommige broeken en jasjes heb ik dubbel.
Misschien zijn er mensen die nog belang hebben bij leuke Vingino kleding?!

Bij deze even de collectie:

Spijkerjasje Pamela maat 2 (92)
Nieuwprijs € 56,95 nu € 25!
image
image

Spijkerbroek Lela maat 2 (92)
Ook € 25
image
image

Broek Elisa maat 3 (98)
€ 17,50
image
image

Salopette Michelle maat 3 (98), valt meer als 92!
€ 20
image
image


Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar Gemmadijkstra@gmail.com!

Wie nieuwsgierig is hoe Vingino valt, Nica aan het showen grin
image
image

Geplaatst door Gemm@ op 11-07-2008 om 03:35 PM
Algemeen • (5) Reacties • (1) TrackbacksLink

Pagina 3 van de 3 pagina's  <  1 2 3