25 November 2005

Lekker, het is weer weekend!!

Vrijdagavond acht uur, het buikje zit vol, de was is gedraaid, de vaatwasser staat aan en het weekend kan beginnen….
Siemen gaat morgen met zo’n beetje alle mannen uit de familie naar de HCC Beurs in Utrecht, een echt mannen dagje dus. Hij heeft net mijn neefje Albert uit Friesland gehaald en morgen komen dan Hans (vaders), Albert en Jelle (broertjes) en nog een vriendje deze kant op om zich te hele dag te vermaken in zo’n hal waar je alleen maar computer stuff kunt vinden. Ja erg gezellig lijkt me cool hmm
Nee hoor, wij (schoonmams en ik) maken er een echt vrouwen dagje van, lekker shoppen, veel geld uitgeven en heerlijk lunchen, daar hebben wij die mannen niet voor nodig wink
Het geld brand al in mijn portemonee en ook liggen alle kortingsbonnen, en geloof me je krijgt er nogal wat als je een kindje verwacht, al klaar. Ik moet nog wat nieuwe shirts, truien, warme sokken en natuurlijk alles voor de baby hebben, dus maar goed dat de meeste winkels tot zes uur geopend zijn.

Vanavond gaan we waarschijnlijk nog even een leuke film kijken en dan niet al te laat naar bed, als ik de film uberhaubt uit kijk, want dat is best lastig de laatste tijd smile
En zondag…..ach ja dat zien we dan wel weer, dat duurt gelukkig nog even…

Veel plezier allemaal komend weekend en we duimen voor wat beter weer!!!!

Geplaatst door Gemm@ op 25-11-2005 om 07:52 PM
Algemeen • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

24 November 2005

Er is er een jarig, hoera hoera!!!

Hoera, Siemen wordt vandaag 25 jaar!!

Vandaag, op deze vreselijk herfstige dag vieren wij Siemen zijn verjaardag, nou ja vieren…..
Eigenlijk zouden we er niks aan doen, maar dat is toch ook zo sneu, dus ik toch nog even de stad in en een kleinigheidje gehaald.
Bij thuiskomst nog even de slingers opgehangen, Siemen heeft nog even twee lekkere bananensoezen gehaald en ondertussen heb ik heerlijke nasi met kipsate voor mijn mannetje gemaakt, dat is namelijk zijn favoriete kost en op zijn verjaardag mag Siemen natuurlijk zelf kiezen wat we eten wink

Omdat ik echt een kleinigheidje wou doen heb ik een boek gekocht van Preston & Child, wij vinden dit allebij geweldige boeken dus het is een kadootje voor ons samen, altijd slim tongue laugh
Straks kruipen we lekker samen op de bank voor Harry Potter deel 3, met onze soesjes en een warm dekentje, kaarsjes aan, prima toch!!!

Siemen, bij deze van harte gefeliciteerd en een hele dikke kus van je meisje!!!!!! kiss

Geplaatst door Gemm@ op 24-11-2005 om 07:40 PM
Ons gezinnetje • (5) Reacties • (0) TrackbacksLink

23 November 2005

Vakantie 2006

Jaa wij zijn er lekker op tijd bij dit keer met een vakantie. We hebben nu al geboekt voor een zomervakantie in 2006. We wouden zeker weten een goed plekje en ja met zo’n kleintje ben je toch wat minder flexibel.
We zijn dit jaar twee keer met Eurocamp op vakantie geweest, in zo’n bungalowtent. Dit beviel ons prima, je hebt veel ruimte, goede bedden (de tweepersoons dan, de eenpersoons bedden zijn wat smal), alles is aanwezig en het is redelijk low budget.
Ook voor met een kleintje is dit in principe prima te doen, maar omdat we volgend jaar 2 weken gaan en de baby dan ook nog maar 4,5 maand oud is hebben we besloten om dit keer voor een stacaravan te gaan.

Bij Roan hadden ze een super aanbieding voor midden september en dit vonden wij ideaal, ten eerste omdat de baby anders nog wel heel klein is en ten tweede omdat het dan niet zo heel warm meer is.
We hebben dus geen moment getwijfeld en meteen geboekt.

Volgend jaar september gaan we dus heerlijk met z’n drietjes naar Kroatie, we gaan naar een redelijk grote camping direct aan het strand en in een prachtige omgeving!!!
Ik kan bijna niet wachten, lekker genieten van elkaar, het weer en de omgeving. Lekker luieren op de veranda, kleine lekker in de tummy tub en daarna heerlijk in een handdoek bij ons liggen op het strandbed…...ja hoor mensen mijn fantasie slaat weer op hol wink
We rijden het wel in twee dagen, anders zit die kleine zo lang achter elkaar in de maxicosi, dus we vertrekken rustig aan op een vrijdag en hopen dan zaterdag aan te komen. Vrijdag op zaterdag overnachten we ergens op de helft in een hotel.
En dan…...twee weken genieten!!!!!!!

Tot zover onze vakantie plannen.

Als er mensen zijn die nog tips hebben over het per auto op vakantie gaan met een baby, kom maar op!!!

Geplaatst door Gemm@ op 23-11-2005 om 08:16 PM
Algemeen • (1) Reacties • (103) TrackbacksLink

20 November 2005

Harry Potter dagje

Gisteravond zijn we gezellig bij Nathalie en Ed geweest, we hebben weer als vanouds een spelletje Kolonisten van Catan gespeeld, een beetje gekletst en een halve film gekeken. Dus met andere woorden, wij hebben ons prima vermaakt.
Wel een beetje lastig is het hoor dat je zo snel moe bent. Voor mijn zwangerschap had ik ook altijd wel een dipje, maar nu stort ik gewoon in, maar gelukkig hebben de beste mensen een heerlijke bank waar je even prima een tukje kunt doen…. en dan hup, weer verder met een potje Catan.
Nathalie heeft heel lief allerlei spulletjes bewaard van Yasmin en Joey, we hebben al kleertjes, een kruik en een speelkleed gekregen. Thanks lieverds, we kunnen het allemaal prima gebruiken en het is van harte welkom.

Vanmorgen hebben we heerlijk uitgeslapen, ja dat kan nu nog, dus we genieten er ook optimaal van!!! Siemen is nu nog even aan het douchen en straks kruipen we gezellig op de bank met de Harry Potter films. Ik hoop dat we ze alle drie redden, heerlijk dekentje erbij, drinkje en een bakje chips, echt het zondagmiddag gevoel!!!

Nou lieve mensen, fijne zondag en tot morgen kiss

Geplaatst door Gemm@ op 20-11-2005 om 02:53 PM
Algemeen • (2) Reacties • (0) TrackbacksLink

19 November 2005

Yes, ik ga naar Robbie!!!!

Joepie, nou na een uur hebben we toch kaarten kunnen bemachtigen voor het concert van Robbie in juni volgend jaar. Ik ben de hele ochtend aan het bellen geweest, maar kwam er nooit doorheen, ook de internetsite was vreselijk druk en daar lukte het ook niet.
Siemen aarzelde geen moment, trekt zijn kleren aan, stapt in de auto en raced naar het postkantoor. En ja hoor, na een half uurtje heeft hij 4 kaarten kunnen bemachtigen, 2de rang dus lekker dichtbij.
De kaarten zijn wel erg duur maar ach ik ga maar 1 keer per 2 jaar naar een concert dus het moet ook eens kunnen. Siemen heeft besloten om thuis met de beeb te blijven, dus ik ga gezellig met Linda en Jantina (mijn grote zussen).

Kan niet wachten…..

Geplaatst door Gemm@ op 19-11-2005 om 11:32 AM
Algemeen • (2) Reacties • (0) TrackbacksLink

Spannend….spannend en nog eens spannend…

Op dit moment zijn we druk bezig met het bemachtigen van kaartjes voor het concert van Robbie Williams. Ze zijn om tien uur in de verkoop gegaan en we zijn ook al vanaf die tijd bezig.
Siemen staat bij het postkantoor in de rij en ik probeer hier thuis er doorheen te komen. Het wil alleen niet echt lukken, de netwerken zijn overbezet en internet ook….spannend dus…

Nou jullie horen het straks wel….

Geplaatst door Gemm@ op 19-11-2005 om 10:38 AM
Algemeen • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

18 November 2005

Het is weer vrijdag….

Heerlijk…het weekend is weer begonnen en we hebben even lekker helemaal geen plannen, dus we gaan lekker luieren!!!

De avond begint goed, Siemen zal nasi maken maar de tauge ziet er wat raar uit, maar goed dat zal wel wat meevallen het is tenslotte nog niet over datum. Maar jekkie bah, het stinkt en ziet er echt ranzig uit, alles zit er natuurlijk al doorheen, dus de zin in nasi vergaat ons spontaan. Vanavond staat dus gewoon de frituurpan aan….

Vanmorgen heeft mijn moeder Kevin in laten slapen. De pijnstillers sloegen niet voldoende aan en hij werd toch steeds zieker, hij is heel rustig ingeslapen en we gaan er maar vanuit dat dit de juiste beslissing was. Ik zal hem wel erg missen. Ze zeggen dat je iets pas echt gaat waarderen als het er niet meer is en dat is ook zo. Zo normaal was het altijd dat die hond er was, maar zo verdrietig kan je zijn om het verlies ervan. Maar hij heeft nu in ieder geval geen pijn meer en dat is ook een fijn gevoel.

Vandaag hebben we de papieren van Catalpa binnen gekregen, ze hadden daar een leuke actie dat je een uitgebreide 3 of 4D echo voor 30 euro mag laten maken, je had daar de inschrijfpapieren voor nodig en die zijn vandaag binnen gekomen, dus maandag meteen bellen voor een afspraak.
Ik hoop dat het nog in de kerstvakantie kan, maar wat ik nog het meeste hoop is dat Siemen voor die tijd om slaat. We hebben namelijk al een tijdje de discussie of we wel of niet willen weten wat het is en nu is het probleem dat ik het heeeeeeellllll graag wil weten maar Siemen absoluut niet.
Gelukkig hebben we nog even de tijd om hierover te discuseren…..

Nou ik ga eens lekker aan de friet,
Tot morgen.

Kus Gemma.

Geplaatst door Gemm@ op 18-11-2005 om 07:27 PM
Algemeen • (4) Reacties • (0) TrackbacksLink

17 November 2005

Nog even uitstel…

Gisteren naar de dierenarts geweest met Kevin en die wou hem heel graag nog een kansje geven door hem pijnstillers te geven. Mijn moeder wil absoluut niet dat het beestje moet lijden dus we hebben nu afgesproken dat ze tot vrijdag kijkt of de pijnstillers aan slaan. Anders mag ze vrijdag terug komen.
Hij was inderdaad wel erg zielig, hij was erg blij me te zien maar kon amper om zijn benen blijven staan, liggen ging ook weer niet, dus erg snue allemaal.
Gistermiddag had hij nog een flinke pijnstiller gekregen die vrijwel meteen zou moeten werken maar toen wij ‘s avonds weg gingen was er nog maar weinig veranderd. Morgen maar eens horen hoe het gaat…

Ik heb voor mezelf wel echt een beetje afscheid genomen maar ben ook wel blij dat ik er niet bij hoef te zijn wanneer hij wel ingeslapen wordt, hij keek me gisteren zo vreselijk zielig aan met die mooie bruine kijkers dat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen om erbij te zijn….

Tot zover over Kevin…

Geplaatst door Gemm@ op 17-11-2005 om 07:54 PM
Algemeen • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

15 November 2005

Afscheid nemen

Vandaag belt mijn moeder me op met de mededeling dat het niet goed gaat met ons hondje Kevin.
Ik heb Kevin gekocht met mijn gespaarde centjes toen hij nog een baby hondje was en ik nog maar net 12 jaar was. Wat een moppie was het zeg, deed alles wat niet mocht, kauwde mijn schoenen stuk, viel in slaap op visite en vertikte om weer wakker te worden zodat ik hem naar huis moest dragen, luisterde ondanks de puppiecurses voor geen meter, maar ach het is onze trouwe viervoeter….
Toen ik ging samen wonen met Siemen heeft mijn moeder Kevin in huis gehouden en hem met veel liefde verzorgd.


Ik heb niet zoveel foto’s op de pc staan van Kevin, maar toevallig vond ik deze met op de voorgrond Talia (mijn nichtje) en daar achter stiekum achter de deur ligt Kevin.


Nu ging het al een poosje niet zo heel goed met hem, maar vanacht had mijn moeder de beslissing genomen dat het zo niet langer kan, hij is heel zielig, heeft pijn, is snel boos en voelt zich duidelijk niet goed. Mams heeft dus vandaag de dierenarts gebeld en aan haar verhaal kon hij al aangeven dat het inderdaad niet langer kon en hij waarschijnlijk ook niks meer kan doen. Mijn moeder heeft ook Hans ( Siemen’s papa) gebeld, die is ook dierenarts en ook hij gaf het advies om hem in te laten slapen….

We hebben samen besloten dat we hem morgen in laten slapen, de dierenarts heeft geregeld dat we aan het einde van de dag terecht kunnen, zodat er geen andere ’ patientjes’ meer in de wachtkamer zitten en we rustig afscheid kunnen nemen. Ik heb toevallig niet al teveel kindjes op de groep en kon met mijn collega regelen dat ik rond half 1 weg mag.
Omdat ik nog zo’n 2,5 uur in de trein moet, ben ik pas rond half vier bij mijn moeder, we kunnen dan nog even rustig afscheid nemen en heel veel foto’s maken en hem knuffelen…..om half zes worden we dan verwacht bij de dierenarts….

Ik vind het een heel raar idee dat ons beestje er morgen rond deze tijd niet meer is, maar hoop voor hem dat dit de beste keus is en dat hij rustig inslaapt.

Morgen heb ik waarschijnlijk geen tijd om te schrijven, dus tot donderdag!!

Geplaatst door Gemm@ op 15-11-2005 om 05:55 PM
Algemeen • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

14 November 2005

Het weekend is weer voorbij….

Vanmorgen ging de wekker weer helaas…...het weekend zit er alweer op.

Gisteren zijn we gezellig met Willem en Olga gaan wandelen in Schokland, de lucht was helderblauw en er stond bijna geen wind, heerlijk dus. Na afloop nog lekker een warme chocomelk met appeltaart gegeten en toen weer op naar huis.

Ik heb net nog een paar leuke nieuwe foto’s op de site geplaatst, onder andere weer een buikfoto, grappig om het verschil zo naar twee weken te zien.

Vorige week waren we op de verjaardag van mijn zus, Linda en die had nog een hele leuke knuffel voor onze uk gekocht, deze knuf slaapt sindsdien gezellig naast me en houdt me lekker warm ‘s nachts. Hij ligt ook heel lief op me te wachten elke avond…...

Dus nogmaals bedankt Lin!!!

Ook mijn mams had een lief kadootje gekocht maar nu wou het toeval dat ik zelf al hetzelfde kadootje voor de beeb had gekocht, het is een muis op een wolkje met een touwtje en als je daar aan trekt hoor je een leuk deuntje. Dat was dus erg snue. Nu hoorde ik vanmiddag dat ze hem zelf maar gehouden heeft (voor als de baby een keertje komt logeren wink ) Maar eigenlijk hebben we nog een leuker kado gekregen van mijn mams, namelijk een heus camping bedje….

We zijn hier super blij mee, dus bij deze onwijs bedankt mams!!!!!!!

Tot morgen…..

Geplaatst door Gemm@ op 14-11-2005 om 08:55 PM
Algemeen • (3) Reacties • (0) TrackbacksLink

13 November 2005

Yes, hij is bijna helemaal klaar!!!

Daar is ie dan eindelijk, onze baby site. Gemaakt door onze goede vriend Willem!!!!!!! En hij ziet er fantastisch uit al zeg ik het zelf.

Vanaf nu zal ik proberen om zo vaak mogelijk leuke nieuwtjes op de site te zetten, mijn bedoeling is om elke dag een stuk te schrijven, maar of dat gaat lukken…..
Verder zullen er foto’s van mijn buik, de baby (echo’s) en nog wat algemene foto’s op de site komen te staan. Om deze foto’s te bekijken moet je wel ingelogd zijn dus ik zou zeggen, zorg dat je jezelf snel registreerd en kijk mee hoe het buikje een buik wordt enz.
Verder vinden jullie onder het kopje ‘kalender’ onze afspraken die te maken hebben met de baby, bevalling en alles wat er verder bij komt kijken.
Op alle berichtjes kan gereageerd worden en we zouden het erg leuk vinden wanneer jullie dan ook zo nu en dan een leuk berichtje achter laten.

Nou, tot zover even een algemeen verhaaltje…..

Liefs Gemma.

Geplaatst door Gemm@ op 13-11-2005 om 08:09 PM
Algemeen • (2) Reacties • (1) TrackbacksLink

12 November 2005

Even lekker geshopt…

Vanavond hebben we een ‘bling bling’ feestje van mijn werk, dus we moeten in ‘bling bling’ kostuum, wat dat ook mag zijn.
Dus nog maar even de stad in om iets te zoeken, maar ach ik kwam van alles leuks tegen behalve ‘bling bling’, dus wat maakt het uit, ik heb gewoon een leuke positiebroek bij de H&M gehaald, dan maar geen ‘bling bling’.
Zelfs mijn sportbroeken die toch redelijk uit konden rekken (dacht ik) zitten nu echt niet meer lekker, dus het is nu echt tijd om officieel de wereld van positiekleding in te stappen. Dus inmiddels hangen er twee stoere broeken in de kast die ik voorlopig wel nodig zal hebben.

Mijn buikje begint al vrolijk te groeien al komt er nu nog niet echt een model in, het model gaat er eerder uit. Weg taille….. Maar goed, je hoort mij niet klagen, het is allemaal voor een goed doel.
Echt veel meer eten doe ik niet maar ben wel meer een snoeperd geworden, voorheen deden snoepjes me niks en hadden we ze ook nooit in huis, nu moet de pot wel gevuld zijn.
Ook het brood eten neemt iets af, ik heb wat minder eetlust lijkt het wel. Maar ik zorg er wel voor dat ik voldoende vitamientjes binnen krijg hoor, moet van mijn mannetje….. wink

O ja ik had het over het ‘bling bling’ feest, bij de prenatal heb ik er een leuk shirt bij gekocht en bij de v&d een kettinkje en ik vind het goed, nog wat glitters in mijn haar en gaan met die banaan….

Tot zover voor vandaag…..

Kussie

Geplaatst door Gemm@ op 12-11-2005 om 10:01 PM
Ons gezinnetje • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

05 November 2005

Slaap maar…

Ik lees mee op het ‘kindje op komst forum’ en via dat forum kwam ik bij deze songtekst van Marco Borsato, ik ken het liedje al heel lang maar nu ineens krijgt het toch allemaal een andere betekenis…...

Ik zie hoe je moeders ogen stralen
De liefde heeft haar aangeraakt
Ik zoek een zin die ik kan vertalen
Wat jij in mij hebt losgemaakt


Slaap maar
En weet dat je welkom bent
We leven naar het moment
Dat jij hier bij ons zal zijn
Zorg maar dat je groter groeit
Voor ons heb je al een naam
Je wieg staat al bij het raam
Dus neem de tijd


Ik heb een signaal van jou gekregen
En luister hoe je hartje klopt
Ik voel je zo nu en dan bewegen
Wanneer je naar het leven schopt


Slaap maar
En weet dat je welkom bent
We leven naar het moment
Dat jij hier bij ons zal zijn
Zorg maar dat je groter groeit
Voor ons heb je al een naam
Je wieg staat al bij het raam
Dus neem de tijd


Slaap nu maar
En wacht op een goed moment
Je weet dat je welkom bent
Dus neem de tijd

Geplaatst door Willem de Boer op 05-11-2005 om 03:47 PM
Algemeen • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 12 van de 12 pagina's « First  <  10 11 12