Papa & Mama

Natuurlijk draait deze site voor het grootste gedeelte om onze kleine meid, maar toch willen wij ons ook even graag voorstellen.

Wij zijn Siemen & Gemma, de trotse ouders van Nica. Ik ben Gemma, 25 jaar jong, geboren op 7 december 1981 in Leeuwarden. Ik heb twee grote zussen, Linda ( 34 jaar) en Jantina (38 jaar). Mijn zus Jantina is moeder van al twee grote kids, namelijk Albert van 15 en Talia van 13 jaar. Siemen is 26 jaar, geboren op 24 november 1980 in Leeuwarden. Siemen heeft twee jongere broertjes, Albert (16 jaar) en Jelle (12 jaar).

Op 9 augustus 1999 leerden wij elkaar kennen via vrienden en al snel waren we twee handen op ��n buik. We waren meteen veel samen en deden leuke dingen. Al snel besloten we ons in te schrijven bij de woningbouwvereniging in Leeuwarden. Al binnen een jaar hadden we een flatje toegewezen gekregen en gingen we samen wonen. Heerlijk om de hele dag bij elkaar te kunnen zijn, maar het was ook wel erg wennen om op je eigen benen te staan. Ik deed de opleiding MBO Verpleging in Leeuwarden en Siemen werkte bij verschillende bedrijven terwijl hij ondertussen zijn school afmaakte en op zoek ging naar een baan als systeembeheerder. Dit bleek niet zo makkelijk te zijn in Friesland en we hadden het er dus al vaak over gehad om richting het midden van het land te verhuizen. Dus toen het einde van mijn studie in zicht kwam gingen we druk solliciteren in de omgeving Amersfoort/ Utrecht/ Hilversum. Ik had besloten om in de kinderopvang te gaan werken omdat ik het fijn vind om een band op te bouwen met kinderen en dat miste ik op de kinderafdeling in het ziekenhuis. Al snel vonden we een baan. Siemen als systeembeheerder in Baarn en ik als groepsleidster in Hilversum. Omdat we nog geen huis konden vinden in zo�n korte tijd hebben we onze spulletjes opgeslagen bij familie en kochten we een caravan, boekten een camping en vertrokken naar de camping. Het begon erg gezellig met mooi weer en een heerlijke natuurlijk, maar al snel werd het herfst en begon het te regenen en stormen en was het toch niet zo gezellig meer op de camping. Dus besloten we om serieus op zoek te gaan naar een huis. Na wat rondgekeken te hebben, kwamen we terecht in Almere. Hier zijn de huizen redelijk betaalbaar en de reistijd was voor ons beide nog best te doen. Twee jaar hebben we op de Steven Vennecoolstraat in Almere Buiten gewoond, toen we besloten dat het toch niet helemaal de buurt was waar we verder wouden en ook aan het huis wouden we best veel veranderen. Sinds maart 2005 wonen we met veel plezier in ons nieuwbouwhuis in de Indische Buurt in Almere Buiten. Het is hier heerlijk wonen en genoeg speelruimte voor Nica, dus voorlopig zitten wij hier prima.