28 July 2010

1ste dag na OK: 2

Ik mis hem…..ik mis hem zo verschrikkelijk…...en hij is gewoon bij me…...
Mijn fantastische, kleine, vrolijke boefje, hij is er maar toch ook niet. Hij lijkt niet op Rody, ruikt niet naar Rody, gedraagd zich niet als Rody en klinkt niet als Rody.
Het voelt als een afscheid…nou zullen de meesten denken: Waar heeft dat mens het over, hij is er toch nog gewoon? Maar ik denk dat de ouders van ‘cranio-kindjes’ precies weten wat ik bedoel.
Het doet me zoveel verdriet om hem zo te zien, hij heeft dit nergens aan verdient en hij doet het zoooo goed, ik heb hem net ook verteld dat mama zo ontzettend trots op hem is en ik diep respect heb voor die kleine vent.

Inmiddels is zijn hoofdje nog meer opgezwollen, zitten beide oogjes dicht en ziet hij dus helemaal niks meer. Hij schrikt dan ook heel snel, maar zolang wij tegen hem praten en hem vertellen wie er is en wat diegene doet dan is het wel goed. Hij ligt graag bij ons te dommelen en knuffelen, maar met zijn tuttel in bed en een muziekje aan vindt hij ook wel prima. Zijn hoofdje is echt onvoorstelbaar groot, het lijkt alsof zijn oogleden straks uit elkaar barsten van het vocht en de kleine kanjer ligt daar maar, hij laat het zo goed over zich heen komen.
Hij drinkt geweldig en lijkt niet erg misselijk te zijn. Ik kan dus wel stellen dat het super goed met hem gaat, de zwelling hoort erbij, dat wisten we van te voren Maar het doet zo’n pijn om je kleintje van bijna een jaar weer als een baby in je armen te hebben omdat hij gewoon niks kan en dan zo nu en dan komt er een klein lachje om zijn mondje; als ik een liedje voor hem zing, als hij Silvijn of papa hoort of wanneer ik kiekeboe met hem doe (slaat nergens op want hij ziet uberhaubt niks, maar hij vindt het leuk)!

Hij had nu koorts, ook heel normaal dus ook daar maken we ons geen zorgen om. Ik heb hem net weer gevoed en nu ligt hij heerlijk te slapen. Siemen slaapt bij hem vannacht en ik bij Silvijn.
Silvijn doet het ook nog steeds geweldig, ook op hem ben ik apetrots, vanmiddag zaten beide jongens even te ‘kletsen’, dat was zo’n heerlijk geluid. Ik hoop dat Rody steun heeft aan het feit dat we Silvijn mee hebben genomen!


17.40 uur: Nog een ieniemienie spleetje om doorheen te kijken
image

Lekker hangen bij papa
image

Silvijntje heeft het wel naar zijn zin op de kinderafdeling
image

19.36 uur: Beide oogjes potdicht
image

Geplaatst door Gemm@ op 28-07-2010 om 07:41 PM
Ons gezinnetje • (9) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's