30 July 2010

3de dag na OK

Weer een dag verder, weer een stapje dichterbij huis en weer wat meer reserve-energie opgebruikt.
De kleine man had een pittig dagje. Na een redelijk goede nacht werd hij om 6 uur wakker. Hij was verdrietig en wou niks.
Hij wou niet bij mij drinken, niet uit de fles, niet in bed en niet op schoot. Ontzettend moeilijk als ouder want je wordt er op een gegeven moment ook kriebelig van als niks helpt en dan voel je je gelijk weer schuldig omdat het kleine ventje er ook niks aan kan doen. Kortom weer een dag vol wisselende emoties.

Gaandeweg de dag gingen zijn oogjes steeds een beetje verder open, je kunt ze nog steeds niet open noemen hoor, het zijn kiertjes, maar hij ziet weer wat en kan dus ook een beetje spelen.
Je merkt dat hij nog een hele korte concentratieboog heeft en toch best angstig is. Niet zozeer voor de pijn, want dat lijkt hij niet echt te hebben, maar meer omdat hij niet alles kan overzien.
In de kinderstoel voelt hij zich veilig, zit hij mooi hoog en kan redelijk goed alles zien.
Vanmiddag wou hij absoluut niet slapen, hij werd hysterisch als ik hem in bed legde, maar om hem vertrouwen te geven in het in slaap vallen moest hij er toch even doorheen.
Toen werd het zo erg dat hij met zijn hoofd tegen de spijlen sloeg en vond ik het niet grappig meer, maar op schoot bleef hij ook huilen, dus laptop opgestart en op you tube nijntje filmpjes gezocht en dat bleek de uitkomst. Een half uur heeft hij er met wijd open mond naar zitten kijken. Prachtig gezicht want hij werd moe en zijn oogleden werden dus nog zwaarder, zijn hoofdje ging dus steeds meer omhoog om toch door die steeds kleiner wordende kiertjes te kunnen blijven kijken!

De chirurg kwam nog even langs en was nog steeds erg tevreden, hij heeft wel de meest extreme zwelling volgens een aantal ‘experts’, ‘t arme kind. Over 3 weken moet hij terug komen op de poli voor controle, als het goed is zijn de hechtingen er dan al uit en dan mogen we ook zijn haartjes weer wassen. Morgen of overmorgen worden zijn haartjes hier op de afdeling nog gewassen met bethadine shampoo dus we krijgen hem wel schoon mee naar huis. Ik ben ook wel benieuwd hoe dat er dan uitziet, want nu zitten her en der toch best nog wat flinke bloedresten.

Of we morgen naar huis mogen hangt af van de zwelling, hij moet beide oogjes goed open kunnen krijgen, dat blijft dus nog even spannend.
Zo, dit was het even voor vandaag. Er ligt hier naast me een grote broer heerlijk te snurken en ik denk dat ik dat ook maar eens ga doen wink

Aan de kant mama!!!
image

Stoere Rody, net geopereerd, nu alweer aan het werk wink
image

Ik zie je wel hoor mama!
image

Voor het eerst weer samen spelen…
image

En een filmpje

Geplaatst door Gemm@ op 30-07-2010 om 08:10 PM
Ons gezinnetje • (1) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's