28 July 2010

1ste dag na OK

Siemen, Silvijn en ik hebben afgelopen nacht samen in het R McDonaldhuis geslapen. Rody was in goede handen op de IC, lag lekker te slapen en de verpleging zou bellen als hij onrustig was.
Ik viel al vrij snel in slaap en heb heerlijk geslapen en volgens mij de rest ook.

Om 6.15 uur werd Silvijn wakker, op de wekker naast mijn bed stond 5.15 uur dus ik geef hem eem schone luier en een flesje sap, in de hoop dat hij daarna nog even verder zou slapen. Op dat moment gaat ook de telefoon dat Rody wakker en onrustig was, dus ik snel kleren aan en richting ons knapie. Ik vond het al zo druk bij de ingang en op straat en de tijd op de afdeling ging ineens ook zo snel, maar dat viel dus mee, het was gewoon een uur later dan ik dacht cool hmm Siemen vond het al wat raar dat ik Silvijn sap gaf in plaats van de borst, want hij had op zijn telefoon gekeken en wist dus dat het niet 5.15 uur was, maar een uur later.
Maar goed….eenmaal op de afdeling was de vpk tegen Rody aan het zingen en dat gaf hem een beetje rust, maar dat duurde niet lang. Ook ik kreeg hem maar heel even rustig en dan werd hij weer boos. Dus na overleg met de verpleging mocht hij dan toch lekker bij mij op schoot en toen was het gelijk goed! Zo hebben we een uurtje gezeten en ondertussen kwam er nog een arts langs die vertelde dat hij afgekoppeld mocht worden van alle apparaten.
Siemen kwam met Silvijn en heeft Rody ook even op schoot gehad zodat ik zijn broer kon voeden, maar Rody had toch liever mama. Sneu voor Siemen, maar wel fijn om te merken dat hij zo goed reageert op onze aandacht.

Het verwijderen van de drains en infusen was geen pretje, hij was ontroostbaar en héél erg boos. Ze lieten voor de zekerheid 2 infusen zitten maar daar was Rody het niet mee eens en trok het infuus op zijn handje er zelf maar uit!
Daarna mocht hij weer lekker op schoot en konden we rustig zijn nieuwe bolletje bekijken, maar het is nog wat lastig inschatten hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, want hij is al behoorlijk aan het opzwellen. Zijn linkeroogje zit al bijna dicht. Ik heb hem aangelegd en na eerst wat sabbelen heeft hij toch al lekker gedronken, super fijn dus!!!
Het is heel onwerkelijk, aan de ene kant is het hele Rody niet, aan de andere kant herken je hem gelijk. Ik vind er nog niks aan, geef mij die ‘punt’ maar, dat stond hem prima wink
Het litteken ziet er mooi uit en hij lijkt er zelf weinig last van te hebben gelukkig. Hij heeft ook niet echt veel pijn, hij voelt zich duidelijk niet op zijn gemak, maar daar kunnen we hem gelukkig bij helpen.

Hij is een uurtje geleden naar de afdeling gebracht en is dus van de IC af. We hebben heerlijk een 2 persoonskamer, die we hopelijk de rest van de week ook voor onszelf houden, dus hij kan lekker uitrusten en bijkomen. Siemen is nu bij hem en ik zit in het RmD met een slapende Silvijn naast me. Die het overigens ook super doet, hij is lief, redelijk rustig, slaapt goed en niet bang voor zijn broertje. Hij lijkt het ook niet te missen, althans wij merken niks geks aan hem, hij vindt het allemaal wel best!!

Met 2 babies schiet het eten er wel een beetje bij in, dus straks maar even richting de AH voor een gezonde maaltijd en vers fruit voor ons!
Maar nu eerst douchen, ik zit lekker onder het bloed en draag een heerlijk ziekenhuis geurtje met me mee red face

Ik hoop niet dat jullie schrikken van de foto’s die ik plaatst want waarschijnlijk wordt het allemaal nog veel erger!!

Lekker bij mama!
image

Een beetje wakker…
image

Een tweede Silvijn!
image

Papa is blij!
image

En weer terug op de afdeling!
image

Posted by Gemm@ on 07/28 at 09:13 AM

beppe is ook blij!!!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  10:52 AM

Wow, wat goed om hem zo te zien! Fijn dat het vannacht goed gegaan is en dat hij het zo goed doet dat hij al naar de afdeling toe mocht! Ik moet zeggen dat het verschil met de punt me eigenlijk best mee valt, je herkent Rody er echt nog wel in: hij heeft natuurlijk toch zijn eigen gezichtje hè? Hopelijk gaat het herstel snel, en voelt hij zich snel weer lekker. Geef hem maar een knuffel van me!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  11:06 AM

Gelukkig positief nieuws!! Ook hier zijn we ontzettend opgelucht en blij. maar bij het zien van de foto’s krijgen Talia en ik toch een brok in onze keel. Het is gek ik zie nu Nica in Rody. Overigens Beppe, pas n kleine pony wel volgens Nica.

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  12:29 PM

Hij is inderdaad meer gaan lijken op Nica. Vooral op de 2e foto zie je dat heel erg vindt ik.

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  01:46 PM

@Jantina @Siemen: dat was ook het eerste wat ik zei toen Gemma gisteren een foto liet zien.

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  06:49 PM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: