28 July 2010

1ste dag na OK: 2

Ik mis hem…..ik mis hem zo verschrikkelijk…...en hij is gewoon bij me…...
Mijn fantastische, kleine, vrolijke boefje, hij is er maar toch ook niet. Hij lijkt niet op Rody, ruikt niet naar Rody, gedraagd zich niet als Rody en klinkt niet als Rody.
Het voelt als een afscheid…nou zullen de meesten denken: Waar heeft dat mens het over, hij is er toch nog gewoon? Maar ik denk dat de ouders van ‘cranio-kindjes’ precies weten wat ik bedoel.
Het doet me zoveel verdriet om hem zo te zien, hij heeft dit nergens aan verdient en hij doet het zoooo goed, ik heb hem net ook verteld dat mama zo ontzettend trots op hem is en ik diep respect heb voor die kleine vent.

Inmiddels is zijn hoofdje nog meer opgezwollen, zitten beide oogjes dicht en ziet hij dus helemaal niks meer. Hij schrikt dan ook heel snel, maar zolang wij tegen hem praten en hem vertellen wie er is en wat diegene doet dan is het wel goed. Hij ligt graag bij ons te dommelen en knuffelen, maar met zijn tuttel in bed en een muziekje aan vindt hij ook wel prima. Zijn hoofdje is echt onvoorstelbaar groot, het lijkt alsof zijn oogleden straks uit elkaar barsten van het vocht en de kleine kanjer ligt daar maar, hij laat het zo goed over zich heen komen.
Hij drinkt geweldig en lijkt niet erg misselijk te zijn. Ik kan dus wel stellen dat het super goed met hem gaat, de zwelling hoort erbij, dat wisten we van te voren Maar het doet zo’n pijn om je kleintje van bijna een jaar weer als een baby in je armen te hebben omdat hij gewoon niks kan en dan zo nu en dan komt er een klein lachje om zijn mondje; als ik een liedje voor hem zing, als hij Silvijn of papa hoort of wanneer ik kiekeboe met hem doe (slaat nergens op want hij ziet uberhaubt niks, maar hij vindt het leuk)!

Hij had nu koorts, ook heel normaal dus ook daar maken we ons geen zorgen om. Ik heb hem net weer gevoed en nu ligt hij heerlijk te slapen. Siemen slaapt bij hem vannacht en ik bij Silvijn.
Silvijn doet het ook nog steeds geweldig, ook op hem ben ik apetrots, vanmiddag zaten beide jongens even te ‘kletsen’, dat was zo’n heerlijk geluid. Ik hoop dat Rody steun heeft aan het feit dat we Silvijn mee hebben genomen!


17.40 uur: Nog een ieniemienie spleetje om doorheen te kijken
image

Lekker hangen bij papa
image

Silvijntje heeft het wel naar zijn zin op de kinderafdeling
image

19.36 uur: Beide oogjes potdicht
image

Posted by Gemm@ on 07/28 at 07:41 PM

Nou papa kan zich het gevoel helemaal voorstellen. En bij het lezen van de tekst kon het het niet langer dan 3 regels droog houden :(

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  08:14 PM

@Siemen: wink

Het ziet er wel erg uit, net alsof er knikkers onder zitten. Heeft hij daar ook pijn aan, het lijkt mij flink vervelend?

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  08:18 PM

Nou hier zit er nog eentje te snotteren. Het ziet er nu wel heel erg uit zeg. Arme manneke.

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  08:36 PM

Ook ik heb de tranen in mijn ogen.
Hopelijk knapt hij snel op. Maar je hebt het erover dat je zo trots bent op je kanjers, maar jullie mogen als ouders zijnde ook trots zijn op jezelf!

Ansje

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  08:42 PM

kleine stoere vent, volgende week ben je jarig kerel!! dan is alles achter de rug en aaien we je over je ronde bol!!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  11:31 PM

Ook hier een beetje snotteren. Wat schrijf je mooi, Gemma! Ik begrijp je helemaal. Maar ik hoop dat Rody vanzelf weer tevoorschijn gaat komen, als ie weer zichzelf kan zijn, als ie zich weer zichzelf kan voelen. Een dikke kus van Judith (en Guillaume en Thomas)

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  29-07-2010  om  10:00 AM

De tranen lopen me over de wangen, ik heb dan zelf nooit zoiets meegemaakt maar ik kan me jullie gevoel wel voorstellen. Gisteren zag ik nog duidelijk Nica in Rody en Rody was veranderd maar nog Rody, nu is hij ├»nderdaad onherkenbaar. Ik ben trots op jullie, KANJERS!!! t’komt goed hou daar aan vast!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  29-07-2010  om  11:29 AM

Hoi lieve lieverds,
Ik heb de tekst met natte ogen gelezen.
Mijn moederhart is diep geraakt…
Ik heb grote bewondering voor jullie als gezin! KANJERS zijn jullie! Allemaal!!!
Ik begrijp precies was je beschrijft, die emoties mogen er ook zijn. Jullie moeten weer opnieuw aan een nieuwe Rody wennen. Maar zodra hij weer wat opknapt, zal je je “pretletter” weer terug zien…hij heeft iets eigens, ook zonder punt en gienegapt hij er weer flink op los wink
Heel veel kusjes! Ook voor de lieve silvijn!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  29-07-2010  om  12:31 PM

Hoi Siemen en familie,

Marjan gaf mij het internet adres, wist niet dat jullie een weblog bij houden, heb met veel aandacht gelezen hoe de afgelopen week verlopen is, wat zal hij een pijn gehad hebben zeg,maar goed dat jullie foto`s gemaakt hebben, kan hij er later naar terug kijken, gelukkig is alles goed gegaan,het zal nog wel even duren voordat alles er weer normaal uitziet, maar het komt vast goed.
wens jullie nog veel sterkte toe in de komende periode.

groetjes Erica Bosch

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  29-07-2010  om  07:45 PM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: