27 July 2010

De operatiedag…

Werkelijk…..er ligt nu een brok spanning van ik schat zo’n 20 kilo in het centrum van Rotterdam….....‘t is geen aanrader hoor, zo’n lange operatie…..ook zeker niet goed voor je bloeddruk!
Maar het is voorbij…...........joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…...we hebben het gehad en hij doet het nog…... oo wat was ik bang, dat net ons mannetje het niet goed zou doorstaan, maar hij is een bikkel!
Vanmiddag om 13.30 uur kwam dus eindelijk het verlossende telefoontje dat alles goed was gegaan. De chirurg was erg tevreden en het is gegaan volgens het boekje, hij heeft relatief weinig bloed verloren en tot nu toe geen transfusie nodig gehad, dat kan eventueel nog veranderen want hij heeft nog 2 draintjes in zijn hoofd die best flink doorlopen.
Zo rond 14.45 uur konden we hem eindelijk weer zien, wat heerlijk om hem weer aan te kunnen raken en bij hem te mogen zijn, maar wat vreselijk naar om je, vanmorgen nog zo’n gezond kereltje, daar in dat bedje te zien liggen met allerlei toeters en bellen aan zijn lijf, verband om zijn hoofd en met zijn bleke bekkie.
Willem en Olga pasten op Silvijn dus wij konden met een gerust hart bij Rody blijven.
Na een tijdje werd hij even heel erg boos, hij had dorst waarschijnlijk maar mocht in eerste instantie nog niks drinken. Hij heeft toen iets kalmerends gekregen omdat we hem echt even niet konden troosten, nou dan breekt je hart hoor, om het ventje zo boos te zien! Gelukkig kreeg hij toen wel toestemming om een klein beetje te drinken maar hij werd weer boos omdat hij de fles van het ziekenhuis niet wou.
Ome Willem was zo lief om even zijn eigen flesje langs te brengen en dat was een succes, nee we hoefden hem zeker niet te helpen, zelfs met zijn compleet ingepakte handje ingepakt hield hij de fles stevig vast, onze bikkel!!

Net ben ik nog even geweest en mocht hij een flesje melk, die lurkte hij in 1 teug leeg en werd toen boos dat het op was. Helaas bleek na een 10 minuten dat het toch iets te fanatiek was geweest want hij braakte alles weer uit, die skeet, hij dreef er letterlijk in. Maar de lieve zusters hebben zijn bedje weer lekker verschoond en hij zat ze vol aandacht te bekijken.
Stukje bij beetje wordt hij steeds helderder. We hopen dat hij een rustige nacht heeft en morgen snel verlost is van alle draadjes. Hij heeft namelijk 2 drains, hartslagmeter, zuurstofmeter, bloeddrukmeter, catheter, 2 infusen en een centrale lijn, dus dan zal al flink opluchten als die eruit/-af zijn!

Voor de nieuwsgierigen, hier een paar fotootjes van onze kanjer!
image

imageimageimage

Posted by Gemm@ on 07/27 at 08:23 PM

zo, dat is achter de rug!!!!!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  27-07-2010  om  10:11 PM

gelukkig, het is voorbij en goed gegaan! inderdaad wat een opluchting. Ik ben zo blij. Maar toch ook een beetje verdrietig om t kleine baasje dat dit allemaal moet doorstaan en jullie als ouders. Fijn dat we op deze manier Rody kunnen zien en op de hoogte kunnen blijven. Ik wens jullie een rustige nacht toe en ik kijk uit naar de volgende up date hopelijk positieve berichten!!! Trusten lieverds

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  27-07-2010  om  10:13 PM

Ben zo blij dat die operatie achter de rug is en het goed gegaan is. Een beetje ongemerkt was ik toch ook heel zenuwachtig, maar dat voelde ik pas goed aan het einde van de dag, toen het klaar was! Hoe is de nacht verlopen?

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  07:20 AM

Wat geweldig om te lezen dat alles goed is gegaan! Inderdaad wat een kanjer! Jullie zullen wel trots op hem zijn. Geniet er van dat alles goed is gegaan en natuurlijk een heel spoedig herstel gewenst.

Groet,
Saskia

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  07:48 AM

Wat fijn te horen dat alles achter de rug is en dat het goed gegaan is. Ik heb aan jullie gedacht de afgelopen dagen. Heel veel sterkte nog in het ziekenhuis voor jullie allemaal. Liefs Mariolein

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  28-07-2010  om  09:49 AM

Hallo familie de Jong, We kennen elkaar niet, maar kom per ongeluk op jullie site terecht. Ik zocht een plaatje van Ieniemienie van sesamstraat en zie tussen de afbeeldigen een foto van jullie zoontje met dikke oogjes (ieniemienspleetjes). Het zag er voor mij heel bekend uit en ik kon het niet laten even te kijken. Onze zoon Thijs is 3 jaar geleden geopereerd aan een bootschedel. Hij zag er precies zo uit op dag 2. Ik heb er soms nog moeite mee om naar de foto’s te kijken. Zo zie je maar dat je niet altijd de enige bent die dit overkomt. Ik hoop dat het goed gaat met jullie kleine jongen!
groetjes Meike de Wit

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  22-01-2012  om  08:53 PM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: