26 July 2010

De opnamedag

Vanmorgen begon de dag al vroeg. Alhoewel, de jongens sliepen lekker uit tot kwart voor zeven wink
Snel de laatste dingetjes nog even gepakt en toen op naar Rotterdam.

Iets over tienen waren we hier in het Sophia. Gelijk werden we meegenomen naar de afdeling en al snel kregen we zijn kamer te zien.
Hij ligt op een 4 persoonskamer en heeft vanmiddag een buurjongetje van net een maand oud gekregen, ‘t arme ding ligt hier helemaal in zijn uppie want volgens papa en mama konden ze toch niks voor hem doen dus die zijn maar naar huis gegaan. Hij ligt op dit moment heel zielig te huilen, zoals alleen babies dat kunnen…...... ik moet mezelf tegen houden om hem niet lekker te knuffelen red face

Maar goed….nu weer terug naar Rody, waar het natuurlijk allemaal om draait.
Na de intake konden we gelijk door naar de oogarts en na de lunch moest hij nog bloedprikken, foto’s maken, hebben we een kijkje genomen op de IC, is de anesthesist langs geweest en moest er nogmaals bloed geprikt worden. Kortom…..een ongelooflijk drukke dag, maar onze kanjers deden het fantastisch!
Ze hebben beide even geslapen, Silvijn in de wagen en Rody in zijn bedje en dat ging ook heel goed.

Rody had vanmorgen koorts, daar schrokken we wel even van. Maar aangezien hij verder hartstikke gezond leek, maakte de verpleging zich niet zo’n zorgen. Gelukkig was zijn temp vanmiddag alweer gezakt naar 37.6 graden. Nu maar hopen dat dat zo blijft. Het enige wat nu nog de operatie kan tegen houden is dat er geen plek op de IC zou zijn, maar daar gaan we maar even niet vanuit.

Op dit moment zit ik tegenover mijn ventje….die heerlijk ligt te geinen in zijn bedje en zich nergens van bewust is. Raar idee dat hij morgen ineens een heel ander koppie heeft en aan allemaal toeters en bellen ligt downer

Morgen staat hij als eerste gepland op de OK, we moeten dus al vroeg die kant op. Eerst brengen ze hem in een lichte slaap, daar mag ik nog bij zijn, en pas als ik weg ben brengen ze hem in een diepe slaap en gaan ze alle lijnen ‘aanleggen’, catheter geven, maagsonde, infuus, enz. Daar zullen ze al een uur mee bezig zijn en dan begint pas de operatie. Dat gaat na de operatie weer net zo, dus we zullen hem echt bijna de hele dag kwijt zijn. Het is ontzettend spannend maar iedereen is hier zo relaxt eronder dat ik niet anders kan dan er maar in mee gaan en ervan uit gaan dat alles morgen helemaal goed gaat!

Tot morgen!

Pretletter!
image

Haartjes wassen met bethadine shampoo
image

Compleet uitgeteld
image

Of toch nog niet? grin
image

De pretletter ( geluid niet te hard ivm huilende baby wink )

Posted by Gemm@ on 07/26 at 07:13 PM

sterkte allemaal kinderen!!!
we denken aan jullie.
kus,sytske

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  26-07-2010  om  09:43 PM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: