27 March 2012

Drukke tijd

Nou hebben we het altijd wel vrij druk maar ik heb me nog een extra uitdaging op mijn hals gehaald, namelijk studeren….
Eind februari ben ik gestart met een herintreders cursus voor verpleegkundigen, ik ben de kinderopvang helemaal zat en heb weinig uitdaging meer in mijn werk. En ik dacht: wat mijn collega kan kan ik ook!!
Het ging allemaal best heel snel maar ik ben blij dat de stap genomen is om mijn droom na te gaan jagen. Al snel was er vervanging voor mij bij Kindergarden gevonden en dus kan ik per eind april me 100% op het vak als verpleegkundige storten.
De eerste lesdag was best spannend, benieuwd wat voor mensen er in de klas zouden zitten en of ik de enige was die zo weinig ervaring heeft, maar dat viel enorm mee. We hebben een hele diverse groep en iedereen heeft zijn eigen unieke ervaringen en dat maakt het enorm leuk!!
Omdat ik zo snel mogelijk door wil stromen heb ik me gelijk gestort op het zoeken van een stageplek en best wel snel kreeg ik bericht van TerGooi dat ze daar een plekje voor me hebben, op oncologie. Pfieuw een hele opluchting maar ik vind het tegelijketijd doodeng, het is best veel informatie wat je in korte tijd moet verwerken en oncologie is best een pittige afdeling, maar ach ik hou ook wel weer van een uitdaging dus het komt vast goed;-)
Op dit moment is het dus best druk, op maandag naar school, dinsdag, woensdag, donderdag werken en 3 kids en een man die af en toe ook graag wat aandacht willen én natuurlijk het huishouden. Daarnaast ben ik al sinds half februari aan het tobben met bijholteontsteking die niet echt wil verdwijnen én hebben we de afgelopen 2 weken alle kids ziek thuis gehad shock
Maar desalniettemin ben ik ontzettend blij dat ik deze stap genomen heb. Uiteindelijk wil ik heel graag de kinderaantekening halen en daarna naar de neonatologie, maar voordat het zover is eerst stap 1 maar eens goed afronden!!

Rody slaapt nog zeer regelmatig erg onrustig, inmiddels staat er een extra bedje bij ons op de kamer en komt hij af en toe ‘s nachts bij ons liggen. We hebben van alles al geprobeerd en uiteindelijk wisten we het ook even niet meer. We merken nu wel dat hij steeds vaker goed in zijn eigen bed slaapt, waarschijnlijk doordat hij weet dat hij zo naar ons toe kan komen. Dit geeft ons allemaal een stuk rust.

Nica is lekker bezig op school, ze is doodmoe in de weekenden maar ondanks dat gaat ze als een speer met zwemles. Ze is er een paar maand uitgeweest en is nu weer 2 zaterdagen naar zwemles geweest en nu mag ze alweer een kleur verder. Ze werken hier met kleuren, ze zit nu in rood, dat is de één na laatste groep voor het A diploma. Dus ondanks haar oren en het feit dat ze er vaak tussenuit moet doet ze het prima. Omdat ik super trots was mocht mevrouw een gebakje bij de hema uitzoeken, natuurlijk werd dat de grootste moorkop die ze hadden grin

O ja wat ook wel leuk is om te vertellen is dat ik eindelijk die laatste kilo’s eraf heb, inmiddels heb ik mijn doel weer bijgesteld en heb ik weer ‘nieuwe laatste kilo’s’ maar ik ben natuurlijk een vrouw;-)

En dan natuurlijk het leukste van deze maand: mijn verhaal staat in het meerlingenmagazine!!!!!! Super cool natuurlijk en best wel spannend ook:-) Ik zal het in deze blog proberen te zetten zodat jullie hem ook kunnen lezen!!

Tot slot: Nica wordt 21 april alweer 6 jaar en dat vieren we natuurlijk, dus wie zin heeft is van harte welkom die dag!!!!

image
image

Posted by Gemm@ on 03/27 at 07:00 PM

Er zijn geen reacties op dit bericht.

Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: