02 August 2010

Langzaam komt onze Rody weer tevoorschijn!

Het is alweer een week geleden dat we voor de opname in het ziekenhuis zaten en voor de laatste keer de ‘gelukspunt’ van Rody konden zoenen en knuffelen.
Aan de ene kant kan ik me bijna niet meer voorstellen dat hij een wigschedeltje had, aan de andere kant ben ik nog helemaal niet gewend aan zijn nieuwe ronde hoofdje.

Vannacht hadden we een onrustige nacht, nee Rody sliep héérlijk, maar zijn grote broer was erg zielig. Waarschijnlijk moet ook hij nog het één en ander verwerken, of zou het zo’n unieke tweeling-eigenschap zijn dat hij de pijn voelt terwijl Rody de operatie heeft ondergaan? Wat het ook was, het was erg vermoeiend. Siemen en ik zijn om en om naar hem toegeweest om te troosten, maar beide hadden we moeite om onze ogen open te houden. Uiteindelijk is hij rond 4 uur in diepe slaap gevallen en werden beide jongens pas om kwart voor 8 wakker!!
Rody moet ‘s ochtends nog wel een beetje op gang komen, maar dat gaat steeds soepeler. Hij wou nog steeds niet aan de borst (jaja mama geeft nog niet helemaal op) dus kreeg hij een bordje pap.
Hij eet en drinkt verder weer prima. Op de grond spelen vindt hij het leukst als hij zit, dat snap ik wel, want Silvijn zwaait en gooit nog wel eens met speelgoed en dat voelt natuurlijk niet prettig als je dat tegen je pas geopereerde koppie aan krijgt.
Hij had vandaag weer praatjes voor tien en regelmatig trekt hij zijn clowns-gezicht.

Silvijn was vandaag ook weer super vrolijk, het is zo’n druk ventje, hij klimt en klautert overal overheen, gooit met speelgoed, doet gek als hij in de stoel zit en zwaait de hele dag. Het is soms echt een boef maar als hij lacht dan smelt ik helemaal, mijn ondeugende mannetje!

Rody’s litteken ziet er netjes uit, aan 1 kant hangt heel duidelijk een knoopje en Siemen en ik hebben beide de neiging om die eraf te knippen. Doen we natuurlijk niet hoor, wees niet bang wink
Er zitten nog wel veel bloedresten op zijn koppie, maar dat zal denk ik moeten slijten of wordt er pas afgewassen over ruim 2 weken, lekker fris dus cool hmm

Vanavond zijn de mannetjes samen in bad geweest, ze vonden het heerlijk! Voor Silvijn was het alweer veel te lang geleden want die week in het RmD huis kwam het er nou ook niet echt van.
Inmiddels liggen ze in hun bedje, Silvijn nog aan het brullen, Rody knock-out. Morgen begint het dagelijkse leven weer, Siemen moet weer aan het werk en ik ben weer alleen met de jochies. Nica blijft nog even bij Jantina, die vind het heerlijk om uit logeren te zijn volgens mij!

Alweer een beetje minder gezwollen…
image

Nee, we hebben hem geen oogschaduw opgedaan wink
image

Onze grote ondeugende boef!
image

Pret in bad!
image
image

Posted by Gemm@ on 08/02 at 07:00 PM

zucht…..wat worden ze groot gem!!!
wat een mooie knullen, we kunnen ze straks nauwelijks uitelkaar houden ben ik bang.

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  02-08-2010  om  07:32 PM

Lieve allemaal, wat zijn we blij dat jullie weer fijn thuis zijn! Er gaat dan toch niets boven het eigen huissie. We zijn trots op jullie allemaal; wat hebben jullie dit goed gedaan zeg. We zijn nu op vakantie maar komen dolgraag als we weer terug zijn even aanwaaien. Wees niet bang- dat overleggen we wel hoor. Maar dat mooie dappere hoofdje moet natuurlijk geknuffeld!!!!! Veel liefs, Judith, Thomas en Guillaume (die vanochtend tegen het bed aan viel en nu een snee naast zijn oog heeft - het is niets vergeleken met Rody en wij vinden dit al eng!!!)

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  03-08-2010  om  09:17 AM

Ja, we zien steeds meer Rody terug grin Gelukkig is hij zijn leuke guitige uitstraling niet kwijtgeraakt!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  03-08-2010  om  09:28 AM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: