01 December 2009

Vrienden….

Ik geloof dat er een bekend gezegde bestaat: ‘Sommige vrienden heb je heel even, anderen heel je leven’, of iets in die trand.
Sommige vrienden ken je al jaren en blijken toch niet de vrienden te zijn die je verwachtte dat ze zijn en sommige vrienden ken je nog maar net en zijn al praktisch onmisbaar in je leven.
Zo ook mijn nieuwe vriendin B.
B en ik hebben elkaar nog nooit gezien, nog in real life gesproken en toch heeft ze me er de afgelopen maanden letterlijk doorheen gel*ld.
B en ik waren allebei op 12 september uitgerekend van 2 jongens, dat schepte gelijk een band.
Maar het echte contact kwam pas toen we elkaar toevoegden op msn, want wat bleek, onze boys lijken soms wel een 1 eiige vierling!! Als die van haar een sprong hebben, hebben ze het hier ook. Lopen ze hier te klooien met voedingen, gaat het daar niet anders. Maar het voornaamste gespreksonderwerp was toch wel de borstvoeding. Beide hebben we vreselijk moeten knokken om het vol te houden en ik weet zeker dat me dat een stuk minder goed was afgegaan als ik B niet had gehad. De ene dag haalde ze mij uit de put om vervolgens er zelf in te springen, zo wisselden we elkaar lekker af.
We zijn er achter gekomen dat we echte doorzetters zijn, niet zomaar opgegeven en borstvoeding echt heel hoog op ons lijstje staat.
Inmiddels doet onze 1 eiige vierling het hartstikke goed en kunnen we het zelfs eens over wat anders hebben dan alleen de ellende om de voedingen, regeldagen, slaaptekort en borstontstekingen!!
Wat is het toch heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en B, bij deze onwijs bedankt voor je steun, je ‘luisterend’ oor en het doorzettingsvermogen!!

Posted by Gemm@ on 12/01 at 09:22 PM

Lieve Gemma,

Hier voelt het net zo!
Zal ik dan zelf de vioolmuziek erbij spelen? wink
Hoop jou en de mannetjes snel eens in het echt te zien!
Ik ga snel weer naar msn smile

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  01-12-2009  om  09:49 PM

gelijk heb je gem, ik had de borstvoeding al lang opgegeven!! ik vind het super van jullie allebie meiden!!

Geplaatst door .(JavaScript must be enabled to view this email address)  on  09-12-2009  om  07:20 PM


Reactie Formulier

Name:

Email:

Location:

URL:

Smileys

Onthoud mijn gegevens

Stuur me een e-mail bij nieuwe reacties?

Voer het onderstaande woord in: