07 July 2010

De datum en de eerste verjaardag

En dan ben je thuis en heb je ineens een datum waarop ons kleine ventje onder het mes gaat. Dubbel….

Op 26 juli zal Rody opgenomen worden in het Sophia Kinderziekenhuis. Die dag worden er vooral vooronderzoeken gedaan, krijgen we een gesprek met de anesthesist, wordt er bloed afgenomen ivm een eventuele bloedtransfusie en kunnen we nog vragen stellen. Dinsdag 27 juli zal dan de operatie gaan plaatsvinden. Eén van ons mag mee totdat Rody slaapt en daarna beginnen de lange zenuwslopende uren, het zal zo’n 5-6 uur duren voordat we het verlossende telefoontje krijgen en we ons mannetje met zijn nieuwe koppie weer kunnen zien.
Je weet dat het moet maar het is zo tegenstrijdig. Rody lijkt namelijk een super gezond en vrolijk jochie, is hij natuurlijk ook, maar toch is er iets ‘mis’ en zal er echt iets aan gedaan moeten worden.
Ik probeer me enigszins voor te bereiden op zijn nieuwe koppie, maar dat kun je gewoon niet, Rody is gewoon Rody en zo ziet hij er uit. Hij heeft in onze ogen een prachtig bolletje en het idee dat die straks overschaduwt wordt door een enorm litteken waar hij nooit meer vanaf zal komen breekt mijn hart. Túúrlijk groeit er straks haar overheen en zul je het waarschijnlijk nog amper kunnen zien, maar toch tekent het het ventje, hij zal waarschijnlijk niet snel zijn hoofd kaalscheren of zijn haar heel kort knippen.

Nu is het dus aftellen en de nodige dingetjes regelen. Gelukkig hebben we een geweldige achterban en wordt er heel goed voor Nica gezorgd en komen onze lieve vrienden Willem & Olga ons de operatiedag doorslepen en op Silvijn passen zodat wij samen naar onze jongste zoon kunnen als hij weer op de IC ligt. Dat is een heel fijn gevoel!!

Of er plek is in het RonaldMcDonald huis weten we pas een dag van te voren, dus dat blijft nog even spannend, zo niet dan zullen we uit moeten wijken naar een hotel. Eén van ons zal bij Rody blijven slapen en de ander met Silvijn in het RmD huis of hotel. Het wordt waarschijnlijk een drukke, spannende en vermoeiende week, maar ik weet zeker dat we ons er prima doorheen slaan, samen en met onze familie en vrienden. Maar wat zal ik blij zijn als alles achter de rug is!!

Ik zal proberen om elke avond even een update te schrijven op de weblog, zodat iedereen die meeleeft ook een beetje weet hoe het gaat en het voorkomt dat wij hele avonden aan de telefoon zitten.


Dan hebben we natuurlijk ook al bijna de eerste verjaardag van de heren! 2 Weekjes na de operatie worden ze alweer 1 jaar, wat gaat het toch ongelooflijk snel!
Hoe en wanneer we het gaan vieren hangt helemaal van het herstel van Rody af. Wat mij betreft vieren we het klein en houden we een enorm knalfeest als Rody weer helemaal hersteld is, maar dat horen jullie nog.
Ik breek mijn hoofd over kadootjes voor de jongens maar aangezien we al verschrikkelijk veel speelgoed hebben kom ik steeds uit op de noodzakelijke dingen. Ik zal het één en ander op hun verlanglijstje zetten en hopelijk kan iedereen daar wat mee.

Wordt vervolgd…...

Geplaatst door Gemm@ op 07-07-2010 om 10:02 AM
Ons gezinnetje • (0) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's