27 July 2010

De operatiedag…

Werkelijk…..er ligt nu een brok spanning van ik schat zo’n 20 kilo in het centrum van Rotterdam….....‘t is geen aanrader hoor, zo’n lange operatie…..ook zeker niet goed voor je bloeddruk!
Maar het is voorbij…...........joehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…...we hebben het gehad en hij doet het nog…... oo wat was ik bang, dat net ons mannetje het niet goed zou doorstaan, maar hij is een bikkel!
Vanmiddag om 13.30 uur kwam dus eindelijk het verlossende telefoontje dat alles goed was gegaan. De chirurg was erg tevreden en het is gegaan volgens het boekje, hij heeft relatief weinig bloed verloren en tot nu toe geen transfusie nodig gehad, dat kan eventueel nog veranderen want hij heeft nog 2 draintjes in zijn hoofd die best flink doorlopen.
Zo rond 14.45 uur konden we hem eindelijk weer zien, wat heerlijk om hem weer aan te kunnen raken en bij hem te mogen zijn, maar wat vreselijk naar om je, vanmorgen nog zo’n gezond kereltje, daar in dat bedje te zien liggen met allerlei toeters en bellen aan zijn lijf, verband om zijn hoofd en met zijn bleke bekkie.
Willem en Olga pasten op Silvijn dus wij konden met een gerust hart bij Rody blijven.
Na een tijdje werd hij even heel erg boos, hij had dorst waarschijnlijk maar mocht in eerste instantie nog niks drinken. Hij heeft toen iets kalmerends gekregen omdat we hem echt even niet konden troosten, nou dan breekt je hart hoor, om het ventje zo boos te zien! Gelukkig kreeg hij toen wel toestemming om een klein beetje te drinken maar hij werd weer boos omdat hij de fles van het ziekenhuis niet wou.
Ome Willem was zo lief om even zijn eigen flesje langs te brengen en dat was een succes, nee we hoefden hem zeker niet te helpen, zelfs met zijn compleet ingepakte handje ingepakt hield hij de fles stevig vast, onze bikkel!!

Net ben ik nog even geweest en mocht hij een flesje melk, die lurkte hij in 1 teug leeg en werd toen boos dat het op was. Helaas bleek na een 10 minuten dat het toch iets te fanatiek was geweest want hij braakte alles weer uit, die skeet, hij dreef er letterlijk in. Maar de lieve zusters hebben zijn bedje weer lekker verschoond en hij zat ze vol aandacht te bekijken.
Stukje bij beetje wordt hij steeds helderder. We hopen dat hij een rustige nacht heeft en morgen snel verlost is van alle draadjes. Hij heeft namelijk 2 drains, hartslagmeter, zuurstofmeter, bloeddrukmeter, catheter, 2 infusen en een centrale lijn, dus dan zal al flink opluchten als die eruit/-af zijn!

Voor de nieuwsgierigen, hier een paar fotootjes van onze kanjer!
image

imageimageimage

Geplaatst door Gemm@ op 27-07-2010 om 08:23 PM
Ons gezinnetje • (6) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's