25 July 2010

Spanning…...

Pffff…..ik als nuchtere fries kan toch ook strak staan van de spanning ben ik achter. Al dagen kom ik maar moeilijk in slaap, maar vandaag was toch wel het toppunt.
Siemen en ik lopen allebei op onze tenen. Ongelooflijk hoe die spanning zich opbouwt en blijft opbouwen.
Ik moet steeds denken aan mensen wiens kind meerdere, zwaardere operaties moet ondergaan en dan schaam ik me bijna hoe doodeng ik dit vind.

Gisteren zijn we heerlijk een dagje met Nica op stap geweest, dat was heerlijk. Alle aandacht voor de kleine meid en wat is het makkelijk, 1 kind!!! surprised
We zijn naar Koningin Julianatoren geweest, helemaal leuk omdat Nica bijna overal in kan. Daar gaan zeker nog vaker naartoe!
Mijn moeder heeft op de mannetjes gepast en dat ging ook helemaal prima, de mannen hebben lekker genoten van alle aandacht.

Vandaag hebben we van alles gedaan om maar niet teveel aan morgen en dinsdag te denken, maar ik kan jullie verklappen, dat werkt niet cool hmm
Heit, Jantina en Linda kwamen nog even afscheid nemen van Rody’s ‘gelukspunt’ en die hebben Nica meegenomen. Dat was toch even een ander afscheid dan normaal.
Ook Nica weet heel goed wat er gaat gebeuren en het lijkt haar toch meer te doen dan ik dacht.
Ze heeft Rody flink geknuffeld en duizend kusjes gegeven. Vanmorgen vertelde ze aan Siemen dat de 2 Swiebers (Nica haar denkbeeldige vriendjes) met Rody meegaan naar het ziekenhuis, zij hebben ook een punthoofd en krijgen ook een snee over hun hoofd, aldus Nica.
Toen ze eenmaal meeliep naar de auto rende ze toch nog even terug om Rody nogmaals een flinke knuffel te geven, wat een mooi moment, zoveel liefde voor haar kleine broertje. (Broertje zelf was er iets minder blij mee wink )

Net toch nog maar even gegeten, ondanks we beide niet echt veel trek hadden, straks de laatste dingetjes inpakken en dan hopen dat we een beetje kunnen slapen.
Vandaag voor het eerst in hun leventje 2 verschillende tasjes ingepakt voor de jongens, vannacht hun voorlopig laatste nachtje samen op de kamer. Ik ben benieuwd hoe het gaat morgenavond!
We hebben beide jongens een knuffeltje gegeven waar ze vannacht mee slapen en die morgen gewisseld worden, dus dan hebben ze toch een beetje het geurtje van hun broertje bij hun als ze naar bed gaan.

De laptop gaat mee naar het ziekenhuis en ik zal jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden via de site en hyves.

Ik wil iedereen nog even bedanken voor al het medeleven en de lieve woordjes, dat doet ons goed!

Nica knuffelt Rody nog even flink en neemt afscheid van zijn ‘gelukspunt’.
image
image

Geplaatst door Gemm@ op 25-07-2010 om 08:23 PM
Ons gezinnetje • (4) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's