16 July 2009

VERLOF!!!!!!!!!!

Yes, eindelijk is het zover, ik ben met verlof!
Vanaf het begin heb ik gezegd dat ik tot 32 weken door wou werken en maar weinig mensen hadden verwacht dat me dat zou lukken.
Met 18 weken kreeg ik al eens een telefoontje van een verpleegkundige die dacht dat ik met een tweeling en mijn bloeddruk toch echt niet verder zou komen dan 20 weken, het advies bij een gezonde tweelingzwangerschap is stoppen met 24-26 weken. Maar Gemma is eigenwijs en zette door!
En wat ben ik trots, ik wil niet zeggen dat het met gemak ging, ik was er nu ook echt klaar mee. Lekker mijn eigen ding doen, beetje tuttelen met Nica, laatste dingen afmaken, maar vooral rust!
Dus gistermiddag sloot ik de deur nadat ik mijn laatste gastkindje uitgezwaaid had en er viel een enorme rust over me heen. We hebben daarna heerlijk buiten gegeten, een goed begin van mijn verlof!
Nica zal wel moeten wennen, ineens 5 maanden geen kindjes om haar heen, geen speelgoed wat ze hoeft te delen, geen drukte in huis zodra ze wakker wordt.
Over een maandje mag ze naar haar nieuwe school, ze heeft er ontzettend veel zin in, ik hoop dat ik haar zelf die eerst keer nog kan brengen, ben zo benieuwd hoe ze het vindt. Gelukkig gaat ze samen met vriendje Armin en dat is natuurlijk helemaal leuk en gezellig!

Ook ‘s nachts lijkt ze nu toch echt zindelijk te zijn, voor de vierde nacht is ze nu droog, plast keurig op het potje als ze wakker wordt, behalve gisterochtend, toen had ze een klein ongelukje, maar het gaat verbazingwekkend goed! We zijn reuze trots op ons meisje natuurlijk, alles gaat zo makkelijk, zo vanzelf!

Gisteravond nog even een foto van mijn bescheiden buikje genomen wink
image

Geplaatst door Gemm@ op 16-07-2009 om 08:51 AM
Ons gezinnetje • (3) Reacties • (0) TrackbacksLink

Pagina 1 van de 1 pagina's